Vi er specialister i levering af B2B gaver og  profilprodukter til virksomheder, baseret på et tæt samarbejde med udvalgte
designvirksomheder, samt mærkevarer fra sportens verden.

Commonsense ApS, grundlagt i 2009, er i dag en vigtig aktør på B2B marked, herunder gaver, sports- og profiltøj. Disse områder håndterer vi som individuelle løsninger eller gennem vores veludviklede WEB platform.

Commonsense er samtidig moderselskab for Sport Direct Herlev. Sport Direct er et franchise koncept med 27 franchise tagere, som overordnet er ejet af Intersport. Intersport er en af Danmarks største sportskæder, hvilket igen betyder, at vi i Commonsense har muligheden for at tilbyde de bedste mærkevare produkter og unikke løsninger.

I vores showroom, arbejder vi professionelt med vores kunder. Vi gennemgår de udvalgte produkter, kommer med konstruktive input til virksomhedens ønsker og vi afleverer umiddelbart efter et flot og økonomisk gennemarbejdet oplæg, som sikrer klarhed over projektet.

Vores ønsker er, uden at det skal tolkes som en ”kliché” at knytte vores kunder så tæt til os, at det er naturligt at inddrage os i de projekter, hvor det giver mening. Vores kontor er altid åbent for et impulsivt besøg.