FIRMAGAVER - VI TILBYDER ET BREDT OG EKSKLUSIVT UDVALG AF FIRMAGAVER
Firmagaver - i Commonsense arbejder vi med mange forskellige gave segmenter. Det spænder fra julegaver til medarbejderen over ”celebrations” som receptions gaver og jubilæer, for at ende ovre i loyalitets programmer, hvor medarbejderen kan vælge bonusgaver.

Fælles for alle segmenter er, at produkterne er nøje udvalgt blandt vores samarbejdspartnere, så de opfylder formål, kvalitet og trend.

 

Vi har et bredt og eksklusivt udvalg af gaver i forskellige priskategorier til jeres medarbejdere, som vi tilbyder medarbejderne via vores valgshop. I får mulighed for at sammensætte præcis det som I føler rammer jeres virksomhed i stil og smag. Der er gavemuligheder og ideer til alle.

 

NEMT OG ENKELT

Hvis I vælger en valggaveshop eller et gavebevis, modtager alle jeres medarbejdere et personligt login og de kan via computer, tablet eller mobil, vælge sin julegave. De kan ændre deres valg i hele perioden, shoppen er åben og som administrator, kan du følge processen fra start til slut via vores fantastiske ”Dash board”, hvor du også selv kan tilføje medarbejdere og vælge ekstra gaver.Vi pakker og leverer gaverne til virksomhedens lokationer. Vi sørger for, at gaverne er mærket, så I nemt kan dele dem ud til medarbejderne. Hvis I ønsker udlevering via QR Gkode, tilbyder vi også dette. QR sikrer udlevering af korrekt gave og registrerer udleveringsdato samt modtager.

 

 

GAVEBEVIS

Vi tilbyder også den attraktive og simple administrative løsning, Gavebevis.
Der kan bestilles gavebeviser til kategorierne kr. 300,- kr. 400,- kr. 560,- kr. 640,- og 880,- som ses under Julegaver 2021. Vi tilsender gerne oplægget elektronisk, herefter aftaler vi, hvilken periode beviserne skal benyttes. Gavebeviserne kan leveres i perioden fra d.1 oktober til d.1 novemder. Gavebeviserne faktureres ved fremsendelse og aktiveres efter registreret betaling. Gaverne leveres via GLS pakkeshop til den enkelte medarbejder.

 

Ring til Commonsense på tlf. 44 53 99 88 eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi jer.